Ezen weboldal használata az alábbi felhasználási feltételek elfogadását jelenti. Javasoljuk ezen feltételek figyelmes elolvasását. A POWERPARK ONLINE SOLUTIONS SRL-D fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa ezeket a feltételeket. A legújabb verzió elérhető a “Felhasználási feltételek” oldalra kattintva. A megadott információknak helyesnek kell lenniük. A regisztráció választásakor kérjük, hogy adja meg a pontos nevét, címét és más hasznos információkat. Kérheti ezen információk javítását vagy frissítését bármely bejelentkezéskor. A hamis adatok vagy nem aktuális információk a szerződés érvénytelenítéséhez vezetnek vagy ahhoz, hogy lehetetlen lesz Önnel felvennünk a kapcsolatot. A saját felhasználói oldalra belépve és a személyes jelszó használatával Őn felelős minden olyan tevékenységért, amely ezek használatából ered. A POWERPARK ONLINE SOLUTIONS SRL-D nem vonható felelősségre az előforduló hibákért, amelyeket a felhasználó gondatlansága okoz, és amelyek a felhasználó adatainak biztonságára és bizalmasságára vonatkoznak.


A szolgáltatások leírása:

A POWERPARK.RO weboldalon keresztül szerződés köthető internet domain-ek regisztrációjához, webtárhely és dedikált szerver szolgáltatásokhoz. A webtárhely és a dedikált szerver szolgáltatásokat saját felszereléssel biztosítjuk. Minden szolgáltatásunk részletes jellemzői megtalálhatóak az ajánlatban. Abban az esetben ha egy előfizetés/opció változtatását kérik egy kedvezményes ajánlat határidejének lejárta előtt, az említett ajánlat érvényét veszti. A POWERPARK előfizetőinek rendelkezésükre áll egy felület, ahol lehetőségük van megtekinteni minden szerződött szolgáltatást és regisztrált domaint, a kibocsájtott proformákat és számlákat, a kifizetéseket valamint minden ügyfélszolgálati értesítőt.


Eljárás a visszaélésekkel szemben:

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat egy optimális működési szinten tartsuk minden ügyfelünk számára, a POWERPARK szigorúan jár el minden visszaéléssel vagy lehetséges problémaokozókkal szemben. Szeretnénk megismertetni ezen feltételeket, annak érdekében, hogy már a kezdetektől elbátortalanítsuk az ilyen jellegű magatartást. Ebben az értelemben a POWERPARK nem engedélyezi a szolgáltatásai felhasználását illegális, fenyegető, ócsárló vagy becstelen célokra. Ezen kívül nem engedélyezett az olyan anyagok használata, amelyek hamis kijelentéseket, feltételezéseket és bemutatásokat tartalmaznak, amelyek csalást vagy tévedést okozhatnak. A kéretlen üzenetek küldése (SPAM), függetlenül ezek típusától, szigorúan tilos. Egy tisztább Internetet szeretnénk, ezért elfogadhatatlannak tartjuk az ilyen eljárásokat. További elfogadhatatlannak minősülő visszaélések a sebezhetőségi tesztek, próbálkozások más szolgáltatások megszakítására vagy használhatatlanná tételére, olyan tevékenységek, amelyek információszerzésre vagy jogtalan előnyszerzésre irányulnak, az informatikai rendszerek túlzott használata (processzor, memória, állományok száma, flood, DDoS stb). A POWERPARK fenntartja a jogot, hogy leállítsa a hozzáférést a szolgáltatásokhoz és a saját erőforrásokhoz bizonyos IP címekről abban az esetben, ha gyanús vagy feltételezhetően káros tevékenységet fedez fel ezekről. Továbbá a tevékenység természetéből és súlyosságából adódóan a POWERPARK ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztheti a nyújtott szolgáltatást.


Uptime garancia:

A szolgáltatás rendelkezésre állása egy naptári hónapra mérendő, kivétel a karbantartás időszaka. A karbantartás időszaka lehetőség szerint éjszakára lesz tervezve és előre be lesz jelentve a felhasználók számára. Normál működési körülmények között a szolgáltatás garantált rendelkezésre állása 99,9%. Kivételes, nem kiszámítható esetekben, mint például háború, szociális vagy politikai instabilitás, természeti katasztrófa, hivatali közbelépés vagy hosszabb elektromos áram kiesés, kívülálló okok miatt fennálló működésképtelen kommunikáció esetében a POWERPARK nem tudja garantálni a szolgáltatásai működését. Az ügyfél kérésére, amennyiben az uptime alacsonyabb mint a garantált (99,9%), a POWERPARK kötelezi magát arra, hogy levonja az ügyfél számlájáról százalékos arányban a havi előfizetői díjból, a következőképpen:

Visszatérített százalék Uptime
10% 99% és 99.9% között
25% 98% és 99% között
50% 95% és 98% között
75% 90% és 95% között
100% 90% alatt

Vitás kérdések:

Bármilyen előforduló vitás kérdés a szolgáltatások felhasználásával kapcsolatban közös megegyezéssel oldandó meg. Amennyiben ez nem lehetséges, a felek az illetékes Csíkszeredai Bírósághoz kell forduljanak.


További információk:

A feltüntetett árak véglegesek! A konkurencia nagyrészénél ehhez még hozzáadódik az ÁFA, ami megnöveli a szolgáltatások árát még 20%-al. A számlákat RON-ban állítjuk ki, a BNR árfolyam a számla kiállításának dátumán az aktuális árfolyam. Részletekért kérjük tekintse meg a POWERPARK szerződést, amelynek elfogadása egyúttal az előfeltétele minden szolgáltatásnak ezen a weboldalon. További kérdéseit vagy hozzáfűzéseit a weboldal Ügyfélszolgálat részénél várjuk.