Ezen weboldal használata az alábbi felhasználási feltételek elfogadását jelenti. Javasoljuk ezen feltételek figyelmes elolvasását. A POWERPARK ONLINE SOLUTIONS SRL-D fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa ezeket a feltételeket. A legújabb verzió elérhető a “Felhasználási feltételek” oldalra kattintva. A megadott információknak helyesnek kell lenniük. A regisztráció választásakor kérjük, hogy adja meg a pontos nevét, címét és más hasznos információkat. Kérheti ezen információk javítását vagy frissítését bármely bejelentkezéskor. A hamis adatok vagy nem aktuális információk a szerződés érvénytelenítéséhez vezetnek vagy ahhoz, hogy lehetetlen lesz Önnel felvennünk a kapcsolatot. A saját felhasználói oldalra belépve és a személyes jelszó használatával Őn felelős minden olyan tevékenységért, amely ezek használatából ered. A POWERPARK ONLINE SOLUTIONS SRL-D nem vonható felelősségre az előforduló hibákért, amelyeket a felhasználó gondatlansága okoz, és amelyek a felhasználó adatainak biztonságára és bizalmasságára vonatkoznak.


A szolgáltatások leírása:

Az ADATPARK.RO weboldalon keresztül szerződés köthető internet domain-ek regisztrációjához, webtárhely és dedikált szerver szolgáltatásokhoz. A webtárhely és a dedikált szerver szolgáltatásokat saját felszereléssel biztosítjuk. Minden szolgáltatásunk részletes jellemzői megtalálhatóak az ajánlatban. Abban az esetben ha egy előfizetés/opció változtatását kérik egy kedvezményes ajánlat határidejének lejárta előtt, az említett ajánlat érvényét veszti. Az ADATPARK előfizetőinek rendelkezésükre áll egy felület, ahol lehetőségük van megtekinteni minden szerződött szolgáltatást és regisztrált domaint, a kibocsájtott proformákat és számlákat, a kifizetéseket valamint minden ügyfélszolgálati értesítőt.


Eljárás a visszaélésekkel szemben:

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat egy optimális működési szinten tartsuk minden ügyfelünk számára, az ADATPARK szigorúan jár el minden visszaéléssel vagy lehetséges problémaokozókkal szemben. Szeretnénk megismertetni ezen feltételeket, annak érdekében, hogy már a kezdetektől elbátortalanítsuk az ilyen jellegű magatartást. Ebben az értelemben az ADATPARK nem engedélyezi a szolgáltatásai felhasználását illegális, fenyegető, ócsárló vagy becstelen célokra. Ezen kívül nem engedélyezett az olyan anyagok használata, amelyek hamis kijelentéseket, feltételezéseket és bemutatásokat tartalmaznak, amelyek csalást vagy tévedést okozhatnak. A kéretlen üzenetek küldése (SPAM), függetlenül ezek típusától, szigorúan tilos. Egy tisztább Internetet szeretnénk, ezért elfogadhatatlannak tartjuk az ilyen eljárásokat. További elfogadhatatlannak minősülő visszaélések a sebezhetőségi tesztek, próbálkozások más szolgáltatások megszakítására vagy használhatatlanná tételére, olyan tevékenységek, amelyek információszerzésre vagy jogtalan előnyszerzésre irányulnak, az informatikai rendszerek túlzott használata (processzor, memória, állományok száma, flood, DDoS stb). Az ADATPARK fenntartja a jogot, hogy leállítsa a hozzáférést a szolgáltatásokhoz és a saját erőforrásokhoz bizonyos IP címekről abban az esetben, ha gyanús vagy feltételezhetően káros tevékenységet fedez fel ezekről. Továbbá a tevékenység természetéből és súlyosságából adódóan az ADATPARK ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztheti a nyújtott szolgáltatást.


Uptime garancia:

A szolgáltatás rendelkezésre állása egy naptári hónapra mérendő, kivétel a karbantartás időszaka. A karbantartás időszaka lehetőség szerint éjszakára lesz tervezve és előre be lesz jelentve a felhasználók számára. Normál működési körülmények között a szolgáltatás garantált rendelkezésre állása 99,9%. Kivételes, nem kiszámítható esetekben, mint például háború, szociális vagy politikai instabilitás, természeti katasztrófa, hivatali közbelépés vagy hosszabb elektromos áram kiesés, kívülálló okok miatt fennálló működésképtelen kommunikáció esetében az ADATPARK nem tudja garantálni a szolgáltatásai működését. Az ügyfél kérésére, amennyiben az uptime alacsonyabb mint a garantált (99,9%), az ADATPARK kötelezi magát arra, hogy levonja az ügyfél számlájáról százalékos arányban a havi előfizetői díjból, a következőképpen:

Visszatérített százalék Uptime
10% 99% és 99.9% között
25% 98% és 99% között
50% 95% és 98% között
75% 90% és 95% között
100% 90% alatt

Vitás kérdések:

Bármilyen előforduló vitás kérdés a szolgáltatások felhasználásával kapcsolatban közös megegyezéssel oldandó meg. Amennyiben ez nem lehetséges, a felek az illetékes Csíkszeredai Bírósághoz kell forduljanak.


További információk:

A feltüntetett árak véglegesek! A konkurencia nagyrészénél ehhez még hozzáadódik az ÁFA, ami megnöveli a szolgáltatások árát még 20%-al. A számlákat RON-ban állítjuk ki, a BNR árfolyam a számla kiállításának dátumán az aktuális árfolyam. Részletekért kérjük tekintse meg az ADATPARK szerződést, amelynek elfogadása egyúttal az előfeltétele minden szolgáltatásnak ezen a weboldalon. További kérdéseit vagy hozzáfűzéseit a weboldal Ügyfélszolgálat részénél várjuk.